Saturday, September 20, 2014

(ခ်ဥ္ေပါင္ဟင္းရည္၊ငါးေၿခာက္ေႀကာ္၊ငရုပ္သီးေႀကာ္ေထာင္း)(ျပည္သတင္း/အိမ္ရွင္မမ်ားအတြက္)

Leave a Comment
(ခ်ဥ္ေပါင္ဟင္းရည္၊ငါးေၿခာက္ေႀကာ္၊ငရုပ္သီးေႀကာ္ေထာင္း)(ျပည္သတင္း/အိမ္ရွင္မမ်ားအတြက္)
************************************************************

ခ်ဥ္ေပါင္ဟင္းရည္အတြက္..

ႀကက္သြန္ၿဖဴ
ႀကက္သြန္နီ
ငါးပိ
မို
ဆား၊ဟင္းခ်ိဳမွုန္ ့သင့္ရံု

ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ကိုအရင္ေရေဆးၿပီးစစ္ထားပါ၊ႀကက္သြန္ၿဖဴကိုနည္းနည္းထုၿပီးခ်ဥ္ေပါင္ထဲထည့္ပါ
ႀကက္သြန္နီကိုပါးပါးေလးလွီးၿပီးထည့္ပါ၊ငါးပိကိုလိုသေလာက္ထည့္ပါ၊မို၊ ဆား၊ဟင္းခ်ိဳမွုန္ ့ကိုလည္း
သင့္ရံုထည့္ၿပီးႏွဲလိုက္ပါ၊ ၿပီးမွမီးပူေပးလိုက္ပါ၊ ေရမထည့္ပဲအရင္ ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ဆီကထြက္လာတဲ့
ေရက္ုအရင္ခန္းေအာင္ခ်က္လိုက္ပါ၊ ၿပီးမွ လိုသေလာက္ေရကိုထည့္ၿပီးမီးပူေပးလိုက္ပါ။။
ခ်ဥ္ေပါင္ဟင္းရည္ကိုခ်လိုက္တာနဲ ့ပင္စိမ္းရြက္ကိုေရေဆးၿပီးအေပၚကေနထည့္လိုက္ၿပီးအဖံုးကိုပိတ္
ထားေပးပါ..

ငရုပ္သီးေႀကာ္ေထာင္း

ႀကက္သြန္ၿဖဴ
ဂ်င္း
ဆား၊ဟင္းခ်ိဳမွုန္ ့သင့္ရံု
သံပုရာသီး

ငါးေႀကာ္...

ဒီသံုးမ်ိဳးကခ်ဥ္ေပါင္ဟင္းရည္နဲ ့အလြန္လိုက္ဖက္ပါတယ္..သံုးေဆာင္ႀကပါေနာ္..

အားလံုးကိုေက်းဇူးတင္လ်က္....

တင္ဆက္...ျပည္သတင္းလူငယ္(ျပည္သတင္း)


0 comments:

Post a Comment

Facebook Like Page